BUFFÈ MED SUSHI

Take Away Waiting Area

12 DIFFERENT TYPES OF DIM SUM

FRIENDLY SERVICE PERSONAL

STÖR THAI & ASIAN BUFFÈ MED SUSHI & DESSERT

LIVELY MODERN ENVIRONMENT

OUTDOOR SEATING DURING SUMMER TIME

AUTHENTIC THAI & ASIAN CHEFS

1
1

Pong – Drottninggatan

Vill du avnjuta en utomordentlig lunch eller middag med ett stort utbud av olika asiatiska rätter är Pong Buffé restauran- gen för dig. Utbudet och kvaliteten i vår buffé är en av Stockholms bästa och här finns någonting för alla smaker.

På Pong buffé möts du av en moden asiatisk interiör med en härlig atmosfär där även VIP rum finns tillgängliga för er som vill ha privata middagar. Under sommaren kan du njuta av vår välsmakande mat på vår uteservering vid Drottninggatan..

Meny

Pong Buffé ambition är att finnas i det absoluta toppskiktet av de asiatiska köken i Stockholm. Med högkvalitativa och färska råvaror tillagar våra erfarna kockar förmodligen stans bästa buffé och asiatiska maträtter. Vi arbetar varje dag för att ge dig som besökare en kulinarisk upplevelse långt utöver det vanliga.

Lunch

Vardagar mellan 11:00-14:30 server vi lunch-buffé med ett stort urval av asiatiska rätter. Vi erbjuder även enstaka rätter från wok, sushi och den vegetariska menyn och dessa rätter finns ända fram till klockan 16.00. Vår lunch finns även för avhämtning.

Se meny här

Lunch

Underkvällar måndag- söndag serverar vi en stor asiatisk buffé. Under kvällarna har Pong Imperiet även en à la carte meny du kan beställa ifrån.

Se meny här

Brunch

Serveras varje lördag och söndag fram till klockan 16.00. Under brunchen serverar vi vår asiatiska buffé eller enstaka rätter från vår speciella brunch meny. I brunchen ingår alltid måltidsdryck samt kaffe och te. Vår brunch har alltid reducerade priser.

Se meny här

Barnmeny

Hos oss finns ett bra urval av rätter anpassad för barn. Barnen äter av vår buffé för 15kr multiplicerat med barnets ålder, endast upp till 12 år, därefter ordinarie pris. I barnmenyn ingår alltid glass med chokladsås som dessert.

Se meny här

Öppettider

Lunch
Måndag – Fredag: 10.30 – 14.00

Middag
Måndag – Torsdag: 17.00 – 22.00
Fredag: 17.00 – 23.00
Lördag: 12.00 – 23.00
Söndag: 12.00 – 22.00

Adress

Pong Buffé
Drottninggatan 71 C
111 36 Stockholm
Sweden

Kontakt

Telefon: 08 – 20 45 63
info@pongbuffe.se

Dim Sum Heaven